NEWS

Game update!

Bij sommige spellen was een update wel nodig! Dat is dan ook gebeurd! Bij Space Man is maar een beetje veranderd, maar aan Firework Spectacle, Bounce Back That Ball en Escape! is wel meer gedaan!

Bounce Back That Ball, het allereerste spel van MM-Games, had voor de update 3 versies: versie 1 (normaal), versie 2 (Dangerous Enemies) en versie 3 (Moving Objects). De versies leken erg veel op elkaar. Nu is er Bounce Back That Ball (Final). Hierin staan ongelofelijk verbeterde graphics, betere game info, een veel beter passend muziekje, en geheel nieuwe dingen! Zelfs de levels zijn compleet herzien en aangepast, waarbij de beste dingen van de vorige versies verwerkt zijn. En dit allemaal om het spelen van een zo simpel spel nog leuker te maken!

Escape! had eerst ook 3 versies, waarbij in elke versie iets nieuws stond, maar ze waren praktisch hetzelfde. Nu is alleen de 3e versies overgebleven en vebeterd. Ik zou zeggen: probeer het eens! Haal maar eens een score van 500 punten!

Bij Firework Spectacle is de eerste versie weggehaald en de 2e wat verbeterd. De 2e had namelijk alles van de eerste versies, en nog meer! Er is nu ook Isometric Drawing, een soort opvolger en variant van Firework Spectacle.

Wil je toch nog de oude spellen spelen, klik dan hier!

---   This website and its contents are İMM-Games 2005-2008   ---